Vil du være med?

Går du med en lille hemmelig drøm om at være med i vores grundejerforenings bestyrelse? Så tøv ej. Nu får du snart chancen.

Til maj skal vi igen mødes til generalforsamlingen, og efter det, der foreløbig ligner et roligt år i foreningen, skal vi også til stemmeurnerne og finde ud af, hvem der har lyst til at være en del af bestyrelsen.

Bestyrelsen mødes cirka en gang om måneden. Vi har en fast dagsorden, som fremgår af vores referater fra møderne, og vi taler om de ting, som vi ikke umiddelbart har kunnet behandle i løbet af måneden. Vi kan beslutte ting, men vi har også et ansvar for ikke at beslutte noget, som går ud over vores beføjelser. Vores vedtægter er selvfølgelig biblen, men du behøver ikke være hverken cand. jur. i paragraffer eller have den store regnskabsforståelse for at være med. Vi hjælper hinanden, og vi har hver især forskellige kompetencer – og nogen gange nogen, vi slet ikke vidste, vi havde :o)

De sidste år har været præget af de store projekter med ny belysning og affaldssorteringen, og oven på det ser vores økonomi rigtig fornuftig ud. Nu bliver der tid til nye ting, og måske har du nogle ideer, som kan være med til at gøre vores forening mere attraktiv. Måske tænker du allerede på verdens bedste undskyldning – “Jeg har ikke tid”. Men det kræver altså ikke så meget. Det vigtigste er, at du er interesseret, har lyst til at blive en del af vores fællesskab og vil samarbejde. Dit bidrag kan være vigtigt. Tænk over det og kontakt os gerne, hvis du er nysgerrig. Du kan skrive til bestyrelsen@grf-oeresundshoej.dk eller – hvis du hellere vil snakke, så ring til Bente – tlf.: 71990530.