Praktiske informationer til ejerne fra DEAS

Alle ejere skulle nu gerne have fået et velkomstbrev fra DEAS på enten mail eller i postkassen. DEAS er grundejerforeningens nye administrator (kontaktoplysninger er opdateret på siden).

G/F Øresundshøj kundenummer hos DEAS er 8-570.
Dit personlige kundenummer står øverst i højre hjørne af det brev, du har fået fra DEAS, og de beder om, at du har dette nummer parat, når du kontakter dem.

Opkrævning af fællesudgifter

I følge Nets, bør din eventuelle PBS aftale blive overført automatisk, således at du ikke skal gøre noget i den forbindelse.

Hvis du ikke ønsker at tilmelde betalingen til Betalingsservice, vil du fremover modtage et indbetalingskort omkring den 25. i måneden forud for betalingen sendt direkte fra Nets. Stadig 1 x årligt.

Er der på brevet sket fejl i indtastning af navn, adresse eller andet, bedes du kontakte DEAS, så det kan blive rettet

Få din post i e-Boks.

DEAS og bestyrelsen anbefaler dig at tilmelde dig post fra DEAS til e-Boks. Så har du altid nem og hurtig adgang til breve og dokumenter fra foreningen.

Hvis der er flere ejere på adressen, skal alle tilmelde sig.

Du kan følge linket og vejledningen her:
https://deas.dk/digital

Rigtig god Påske til alle!

Billede af Xuân Tuấn Anh Đặng fra Pixabay

Generalforsamling 2022

Den ordinære generalforsamling i Grf. Øresundshøj afholdes i år tirsdag d. 31. maj kl. 18.30.

Få indkaldelsen i e-boks!

Senest, Newsec sendte indkaldelser ud, fordelte de sig således:

De ejere, der har været tilmeldt e-boks, skal tilmelde sig igen hos DEAS A/S for at få indkaldelsen i e-boks. Der kommer nærmere besked om tilmelding til e-boks, så snart DEAS har overtaget administrationen af foreningen d. 1. april 2022.

I den forbindelse vil vi fra bestyrelsen s sideopfordre alle ejere til at tilmelde sig breve fra DEAS i e-boks – også hvor der er flere ejere af samme hus.

Kort nyt – januar 2022

Først og fremmest tak til alle jer, der brugte jeres demokratiske stemme og tog del i den ekstraordinære generalforsamling i går.

Der var stort fysisk fremmøde, og det blev et klart JA til at skifte administrator. Arbejdet med ny kontrakt, opsigelse og overdragelse starter med det samme. Har du hørt opfordringen om at melde sig til eBoks, så er det nu, du lige skal klappe hesten, for posten vil i fremtiden komme fra vores nye administrator, DEAS.

Beboervandring d. 27. februar kl. 15:30

Vi går en tur på vores fællesarealer og snakker om både de grønne, grå og sorte. Spørgsmål, udfordringer, ideer og frustrationer kan luftes, for vi har bogstaveligt talt højt til loftet. Vi er kommet bagud med vedligeholdelsesplanen, som bliver et af flere vigtige temaer her i foråret. En til flere fra bestyrelsen vil naturligvis deltage. Vi håber at vejret vil arte sig, og at vi kan få indtryk af det spirende forår i vores dejlige område.

..og igen!

Der bliver mulighed for et udendørsmøde igen i marts. Det bliver – i hvert fald delvist – i mørke, for hovedtemaet vil være belysningen. Dato følger inden midten af februar.

Aftenlys over Hyldehøj
Aftenlys over Hyldehøj