Generalforsamling 2022

Den ordinære generalforsamling i Grf. Øresundshøj afholdes i år tirsdag d. 31. maj kl. 18.30.

Få indkaldelsen i e-boks!

Senest, Newsec sendte indkaldelser ud, fordelte de sig således:

De ejere, der har været tilmeldt e-boks, skal tilmelde sig igen hos DEAS A/S for at få indkaldelsen i e-boks. Der kommer nærmere besked om tilmelding til e-boks, så snart DEAS har overtaget administrationen af foreningen d. 1. april 2022.

I den forbindelse vil vi fra bestyrelsen s sideopfordre alle ejere til at tilmelde sig breve fra DEAS i e-boks – også hvor der er flere ejere af samme hus.

Beboervandring d. 24. marts kl. 20:30!

Da temaet er udskiftning af belysning, holder vi hinanden stævne i lampernes skær

Bestyrelsen byder på en forfriskning, mens Simon fra Andel Lumen guider os omkring, hvordan vi opnår en bedre, tryggere og sikre belysning – og sparer over 2/3 af omkostningerne.

Vi har også inviteret vores nærpoliti, som giver deres besyv med om tryghed og tryg belysning.

Lampe på havnen i Rungsted
Lampe på havnen i Rungsted.

Kort nyt – januar 2022

Først og fremmest tak til alle jer, der brugte jeres demokratiske stemme og tog del i den ekstraordinære generalforsamling i går.

Der var stort fysisk fremmøde, og det blev et klart JA til at skifte administrator. Arbejdet med ny kontrakt, opsigelse og overdragelse starter med det samme. Har du hørt opfordringen om at melde sig til eBoks, så er det nu, du lige skal klappe hesten, for posten vil i fremtiden komme fra vores nye administrator, DEAS.

Beboervandring d. 27. februar kl. 15:30

Vi går en tur på vores fællesarealer og snakker om både de grønne, grå og sorte. Spørgsmål, udfordringer, ideer og frustrationer kan luftes, for vi har bogstaveligt talt højt til loftet. Vi er kommet bagud med vedligeholdelsesplanen, som bliver et af flere vigtige temaer her i foråret. En til flere fra bestyrelsen vil naturligvis deltage. Vi håber at vejret vil arte sig, og at vi kan få indtryk af det spirende forår i vores dejlige område.

..og igen!

Der bliver mulighed for et udendørsmøde igen i marts. Det bliver – i hvert fald delvist – i mørke, for hovedtemaet vil være belysningen. Dato følger inden midten af februar.

Aftenlys over Hyldehøj
Aftenlys over Hyldehøj

Ekstraordinær Generalforsamling

Bestyrelsen har bedt vores administrator om at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 26. januar 2022 kl. 19-20 på Nivå Skole Syd – Tigersalen. Sæt kryds i kalenderen og kig i indbakken, postkassen eller e-boks efter din indkaldelse, som er udsendt i dag, d. 23. december 2021.

Skriv en mail til bestyrelsen, hvis du har spørgsmål. Vi holder møde d. 10. januar 2022.