Lidt om belysning – og lidt om affald

Andel Lumen er nu i havn med etableringen af vores nye belysning :o). I løbet af januar har vi en gennemgang af belysningen – herunder de beskadigede skot-lamper. Hvis I har kommentarer eller spørgsmål til belysningen, vil vi meget gerne have det med ved gennemgangen. Skriv til bestyrelsen@grf-oeresundshoej.dk – og skal vi så ikke lige glæde os over, at vi sparer mange penge til el og har fået rigtig flotte lamper :o)

Og the never ending story… Overgangen til den nye affaldsordning har givet mange udfordringer. Specielt pap containerne, som nærmest var fyldte efter et par dage. Pap skulle have været tømt i denne uge, men nej! Fredensborg Forsyning er ikke vendt tilbage på henvendelse i dag – de mente, at årsagen til de ikke blev tømt i går er, at de er frosset fast, og vi må vente til de tør op. Det er der simpelthen ikke noget at gøre ved. Mon ikke de fleste af os har nydt det flotte vejr med frost og sol :o)

I denne uge var der stillet pap affald ved siden af den på Slåenhøj. Vi går selvfølgelig ud fra, at det nogen, som ikke bor i vores bebyggelse, som har efterladt det. Joakim fra bestyrelsen har kørt det på genbrugspladsen, og vi har også tidligere taget turen på genbrugspladsen med affald, som var efterladt. Det er bare lidt træls, men som sagt – vi tror ikke, det er nogen her, som har gjort det.

For alle fællescontainerne gælder det, som det hele tiden har gjort. Hvis det ikke er affald, man ved den gamle ordning ville putte i sin skraldespand, så skal man heller ikke gøre det i fællescontainerne. Man skal fortsat køre på genbrugspladsen, og man skal presse sit affald sammen. Lige som vi har gjort i den gamle ordning.

De to projekter – belysning og affald – har fyldt rigtig meget de sidste måneder. Der har været store udfordringer både for jer og for os. I skal have stor tak for at have taget så godt imod!

Glædelig jul og godt nytår!