Glædelig Jul og godt nytår til alle beboere og husejere på Øresundshøj!

År 2021 går på hæld og vi ser frem mod jul og nytår. Vores bebyggelse er kommet i teenageårene, og hvad kan vi så forvente. Oprør eller det, der er værre? Det går nok ikke så galt, men 2022 vil helt sikkert byde på en hel del nyt, og overskrifterne, der tegner sig nu, skal ikke være en hemmelighed:

  • Elpriserne stiger med en tredjedel, og mens vi kan være glade for, at vi har imødekommet dette med en udskiftning af lyskilder, så kigger vi naturligvis igen på udskiftning af en del af den resterende udendørs belysning. Vi vil helst give mindre for el, ikke mere.
  • Flere og flere spørger til elbil-ladestandere til højene, og et udvalg har siden november arbejdet på at finde en god løsning.
  • Forslag om skift af administrator – ekstraordinær generalforsamling afholdes snart.
  • Der er indlagt fiber, og nu kan alle søge med deres adresse på internetudbydernes hjemmesider og se, hvad diverse tilbud på bredbånd lyder på.
  • Affaldssortering rykker – overraskende nok – lidt ned ad listen, men vi forventer stadig at have penge på kistebunden til finansiering, når der kommer nogle klarere meldinger fra kommune og forsyning om de gangbare modeller, vi kan vælge imellem.
  • Asfalt- og flisearbejde bliver prioriteret op, og vores nabo-boligselskaber indbydes til dans om fordeling af de udgifter, der nødvendigvis vil komme, når vejen Nivåhøj skal repareres. Vejene ind til vores bebyggelse (Slåenhøj, Pilehøj & Hyldehøj), parkeringsarealerne og stierne står vi selv for.. Alt kommer til at fremgå af den vedligeholdelsesplan, vi får udarbejdet i 2022. Denne skal vedligeholdes hvert år.
  • Fredensborg Kommune er allerede blevet spurgt om stien nord for Hyldehøj. Vi er til dels bundet af lokalplanen, men den er meget skitseagtig, så vi spørger: kommer der så den gennemgående cykelsti, eller hvad kan vi regne med? Belysningen på stien vil blive udskiftet til LED, og vi har bedt om at blive hørt om lamperne og deres placering i den forbindelse.
  • Vi har en ny kontrakt med gartneren Kjærsgaard Anlægsgartner. Denne gang gælder kontrakten i to år, for vi vil gerne tage udnyttelse og vedligeholdelse af grønne arealer op med jævne mellemrum – det interesserer mange i vores forening.

Det er aldrig kun op til bestyrelsen at komme med forslag til investeringer og forbedringer af vores skønne område. Husk at fristen for forslag som altid er d. 15. marts ved indlevering til bestyrelsen på mail.

Bestyrelsen ønsker alle på Øresundshøj en glædelig jul og et rigtig godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *