Aftaler

Vi har indgået rabataftale med Niverød Elservice A/S. Beboere i Grf. Øresundshøj opnår 15 % rabat på materialer. Skriv til hs@niveroed-el.dk for at modtage tilbud. I mailen skriver du “Øresundshøj” og din adresse i titelfeltet.


Vi har en aftale med Flügger Farver i Espergærde – Skriv til bestyrelsen@grf-oeresundshoej.dk for at få info om aftalen.


Der er en aftale om vinduespolering med CS Service, som koster 385,00 kr for udvendig polering per gang. Ønskes indvendig polering kan tilbud indhentes. Tilmelding kan enten ske på mobil 26759444 eller på email oresundshojhusene@gmail.com


Vi har indgået Samhandelsaftale med Poul Sejr Nielsen A/S, da de kender rigtig godt til vores fjernvarme anlæg.
De tilbyder komplet service af central og fjernvarmeanlæg til 1.500 kr.
Hvis 8 beboere tilmelder sig vil prisen være 1.300 kr., og ved 20 beboere vil prisen være 1.100 kr. (Priser er inkl. moms)
Ved benyttelse af denne aftale til andre opgaver fås en besparelse på 17 % i forhold til normal time pris, samt der pålægges ikke startgebyr på opgaven.
VIGTIGT er at man henviser til aftalen, INDEN man rekvirer arbejdet.
Kontrakt nr: 212046 – Grundejerforening Øresundshøj. Kontakt oplysninger findes på: https://psn.dk/kontakt/

OBS! Vær opmærksom på, at firmaet har adresse i Birkerød, så man betaler kørsel fra og til Birkerød. Hold øje med tiden og bed evt. om GPS-udskrift og TJEK fakturaen, inden du betaler.