TDC-fibernet

TDC har i dag sendt en mail ud til alle jer, som for lang tid siden tog imod tilbuddet om at få lagt fibernet ind i jeres ejendom.

Den fremsendte mail er en generel mail, som TDC sender ud til alle deres kunder ifm. installering af fibernet. Derfor stemmer indholdet af mailen ikke overens med det, som bestyrelsen tidligere har aftalt med TDC.

Vi er i den situation at der ligger trækrør i jorden helt ind til vores teknikrum og der skal således ikke graves på vores matrikler og der skal heller ikke bores huller i vores ydervægge, mv. Fiberkablet bliver simpelthen “blæst ind” fra de udendørs teknikskabe og ind i vores egne teknikrum. Der bliver så opsat en lille boks, hvor fiberkablet bliver koblet til.

Herfra er det op til den enkelt grundejer at beslutte om man vil gøre brug af fiberforbindelse nu eller på et senere tidspunkt. Man skal i den forbindelse selv tage kontakt til en fibernet-udbyder og man afholder selv udgifterne til dette. Trækning/blæsning af fiberkablet ind i teknikrummet og opsætning af den lille boks er dog gratis.

Hav en god weekend og en god påskeferie.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen.